top of page

Fysikalsk Massasje

Hvem er vi?

Vi er høyt kvalifiserte med mange års erfaring, fører journal og har taushetsplikt på lik linje som helsepersonell. Vi er massører og massasjeterapeuter som er godkjent av Norges Massasjeforbund og forening. Våre terapeuter har sin utdanning på minst 2 år fra både Axelsons Bodywork School og fagskole Institutt for Helhetsmedisin på Atlanstis Medisinske Høgskole. Vår utdannelse gir oss mellom 30-60 studiepoeng. Vi har gått gjennom og har eksamen i:

- Anatomi

- Fysiologi

- Sykdomslære

- Organatomi

- Klinisk massasjeterapi

- Klassisk massasje

- Idrettsmassasje

- Triggerpunktbehandling

- Muskeltøyning

- Skadebehandling med treningsveiledning

I tillegg har mange kurs i lymfemassasje, lymfedrenasje, bindevevsmassasje, etc.

Hvem kan vi besøke?

Det er viktig med stabilitet, derfor har hver pasient sin faste massør.

Det er mange som bruker oss, pasienter som har helseplager, har problemer med å komme seg ut, små barns foreldre, hard arbeidende mennesker som ikke har så mye tid i hverdagen. Mange glemmer seg selv i en stressende hverdag. Du trenger ikke stresse ut døren for å ta vare på deg selv lengere. Vi kommer til deg.

Vi kommer til både privathjem omsorgsinstitusjoner og bedrifter.

 

Vi tilbyr besøk:

- Ukentlig

- Hver andre uke

- En gang i mnd.

- Etter behov

 

Tilleggsopplysning

Det er du eller nærmeste pårørende som bestemmer hvor ofte det er ønskelig å ha massasje. Vi har også en logg-inn system hvor vi kan sende krypterte meldinger til hverandre eller om nærmeste pårørende har spørsmål og ikke har mulighet til å ringe.

Hva gjør vi under besøket?

Vi tar med benk hvis det er behov for det. I omsorgsinstitusjoner bruker vi som oftest helsesengen. Mange pasienter ønsker også å sitte mens du får behandling. Vi tilrettelegger massasjen etter din helsetilstand. Det er viktig at du fyller ut helseerklæringsskjema før besøket første gang slik at massøren er forberedt før behandling. Du bestemmer selv styrken på massasje. Det er viktig med god kommunikasjon slik at du får den behandlingen du bestiller.

bottom of page