top of page

Om oss

Fysikalske HjemmeTjenester AS ble opprettet 2021 først som en medlemskapssystem med mål om å gi våre pasienter lettere tilgang til behandling og oppfølging. Ved medlemskap vil behandlingen alltid være billigere. I 2022 ble det bestemt å utvide tjenesten og fikk inn Personlig Trenere og BA - Besøks Assistent som vil være en tjeneste hvor mennesker som trenger selskap, hjelp til å handle, lese, kaffebesøk, middagsvenn, bli med deg på kino, og mange andre ting.

Vi har sett at mange pasienter mister treningsmotivasjonen og blir heller sittende på sofaen, det gjør at man blir passiv, og det er ikke bra. Lite aktivitet kan gjøre kroppen din verre og det kan føre til smerter i muskulatur ved bevegelser, f.eks. løfte opp armene eller reise seg opp for å gå, man kan f. eks. få svakere knær med tiden av for lite aktivitet. Kroppen din er lagd for å være aktiv. Vi går gjerne en liten tur med deg:)
Stive muskler trenger også hjelp. Og en god fysikalsk massasje, litt tøying kan være viktig for at bena kan ha bedre mobilitet og det kan hjelpe deg til f. eks. senke skuldrene, av å senke skuldrene kan det f. eks. føre til midre hodepine.

Bruk oss, vi er her for deg
Du trenger ikke stresse ut døra og gå gjennom en smertefull eller stressende taxi/bil/buss/sykkel tur for å komme deg til din terapeut eller trener. Vi kommer til deg der du er og støtter deg full ut til du har nådd dine mål :)

Les om våre samarbeidspartnere.
Les våre retningslinjer og betingelser.

Klikk på navn eller bilde nedenfor for å kontakte en av oss e-post.

Generelle henvendelser sendes til post@fysikalske-hjemmetjenester.no

FHT i media

Artikkel om Evelyn hos Norges Massasjeforbund

Norges Massasjeforbund (NMF) logo
bottom of page