top of page
venner

Bestillings informasjon, retningslinjer og vilkår

 

1. Medlemskap

Er du medlem hos oss vil behandleren se det i din journal og prisen vil endre seg internt. Alle våre priser som du ser er ordinære priser. inkl. 25% mva. for de tjenester som er mva pliktig Medlemspriser vil alltid være rabaterte priser pr. time/tjeneste.

2. Institusjoner

Er du fra en institusjon som omsorgsbolig, eldresenter, avlastnings hjem, mm, og ønsker å gjøre en avtale for å få en fast terapeut til beboerne, ta gjerne kontakt.

3. Forberedelser før hjemmebesøket

Massasje

Pass på at du er klar til behandling, det vil si, ha håndkle, puter eller det du ønsker å ha på benken lett tilgjengelig. Massøren gjør klar benken mens du tar av deg klærna og gjør deg klar til behandling. Behandlingstiden begynner å utløpe 5 min. etter massørens ankomst. (Gjeller ikke ved førstegangs besøk). Hvis du har time kl. 13.00 og terapeuten kommer 12.55, begynner timen din å gå kl. 13.00. Hvis terapeuten kommer akurat på tiden, kl. 13.00, vil timen begynne å gå l. 13.05. Når du skal ha helkroppsmassasje og ønsker fotmassasje må føttene være rene før behandlingen starter. Gjør oppmerksom på at helkroppsmassasje gjelder kun 60, 90 og 120 min. med massasje da tiden under 60 min. ikke strekker til en helkroppsmassasje.

Trening

Ha eventuelle treningsutstyr lett tilgjengelig, skal dere på gå tur eller ute å løper, prøv å vare klar til gå. Andre utstyr vil treneren ha med seg til deg.

BA-BesøksAssistent

Her går BA inn i en avtale med deg etter hver time, eventuelt vil avtalen bli gjort via telefon før timen.

4.Helseerklæringsskjema

Helseerklæringsskjema må fylles ut til førstegang hjemmebesøk, helst før vi kommer til deg. Hvis vi må fylle ut sammen vil du miste en del av din oppfølgingstid. Våre terapeuter er godkjente av forbunder og foreninger og derfor kreves utfylling av helseerklæringsskjema etter anbefalling fra våre støttespillere. Du vil også motta en link til skjema på din e-post så fort du registrerer timen.

5. Klær

Massasje

Undertøyet beholdes på under hele behandlingen. Har du ikke undertøy på vil terapeuten nekte å behandle deg, pakke sammen og gå. Faktura for massasje vil bli sendt uansett, i sin helhet.

Trening

Ha på tøy etter avtalen du har gjort med PT. Hvis dere skal ut å løpe, kan du ha på deg klær du løper med. Hvis du og PT har avtalt å gå en tur. Kan du være klar til det med riktig tøy. Noen ganger trenger våre pasienter hjelp. Det kan vi avtale på forhånd.

BA-BesøksAssistent

Som regeltrenger man vanlig klær. Timene er varierende og dette avtales på forhånd.

Mange eldrehjem er kjempe snille og gjør pasienten klare til vi kommer. Dette snakker vi med avdeling om og gjør avtaler direkte med de. Vi holder nærmeste pårørende eller verge informerte.

6. Oppfølging av barn

I barnemassasje til du har fylt 18 år kreves at en voksen er lett tilgjengelig under hele massasjen, dørene skal være åpen. PT vil hjelpe barnet under 18 år med trenings veiledning, f. eks. hvordan løpe riktig, hvordan lofte opp vekter riktig. Det er mange som har treningsutstyr hjemme. Det er viktig å få riktig veiledning slik at musklene eller ledd ikke får en eventuelt skade på pga feil løping eller løft av vekter.

7. Avbestillings

Ved avbestilling må du avbestilling 24 timer før avtalt time. Avbestilling under 24 timer vil avbestillingsgebyr komme i sin helhet.

Ved terapeutenes oppmøte der det ikke er mulig med oppfølging eller behandling og ikke kan gjennomføres av div. årsaker vil det bli fakturert for timen i sin helhet. Bor du i en institusjoner må vi få beskjed av de ved sykdom eller andre årsaker vil det bli fakturert for timen i sin helhet.  Gjeller ikke dødsfall.

Ønsker du å endre tid på timen din må det gjøres 24 timer før. Ved endring etter 24 timer før din behandling vil behandlingen bli fakturert som avbestilling i sin helhet.

Ved medlemskap vil du få 10% rabatt på avbestillingsgebyret og hvis du har en intern-avtale får du ikke avbestillingsgebyr.

 

8. Betaling

Vi er innom mange pasienter i løpet av en dag. Vi har mange pasienter som har lav imunnforsvar og vi må ta hensyn til det, for å unngå smitte av sykdommer. Vi har brukt antibac på terminalene, men det har ført til ødlagt utstyr, derfor har vi valgt å sende faktura. Spesifisert faktura vil komme i starten av mnd. for timene du har hatt i løpet av forrige mnd. Vi har ikke vipps.

Faktura kan også stå på pasienten men blir sendt til nærmeste pårørende/verge.

Faktura blir sendt på mail. Ønsker du faktura på andre måter er prisen:

- Faktura pr. mail 0.-

- Faktura pr. sms 30.-

- Faktura pr. e-vipps 80.-

- Faktura pr. post 150.-

Alle prisene er inkl. MVA.

9. Parkering

Vennligst skriv kort om parkeringsmulighetene i kommentarfeltet ved bestillingen eller send oss gjenerne sms.

Oslo: viktig at du skriver parkeringsmuligheten slik at vi kan beregne litt ekstra tid.

Finner ikke vi parkering og tiden begynner å rene ut må vi dessverre kjøre videre til neste pasient.

bottom of page