top of page
383913910_275289845337114_4300397488887976201_n.jpg
David|Fysikalske HjemmeTjenester AS

David Álvarez

​Vår personlige trener i Drammen og Øvre Eiker

​Jeg er:

  • sertifisert Personlig Trener Spesialstyrkenes Fallskjermjegere

  • sykepleieassistent, med spesialisering i administrative helseoperasjoner og helsefremming

  • massasjetekniker ved Academy of Logistics Education and Training

  • godkjent av Norsk Massasjeforening.


For øyeblikket i permisjon. 

Jeg blir tilgjengelig til høsten 2024.

Litt om meg

Min arbeidskarriere begynner i Spesialstyrkenes Fallskjermjegere i den Spanske Hæren. Min spesialisering, i tillegg til infanterisoldat, fysisk trening og personlig eskortering, var innenfor helse- og helsetjenestemiljøet i logistikkavdelinger i over 9 år. Jeg har et diplom som Sykepleieassistent, med spesialisering i administrative helseoperasjoner, helsefremming og støtte til pasientens psykologi, blant andre ferdigheter.
Men min virkelige lidenskap har alltid vært knyttet til massasje og fysisk rehabilitering. Jeg har vært tekniker innen massasje siden 2012 ved Academy of Logistics Education and Training. Jeg har utviklet enestående ferdigheter innen omsorg og fysisk rehabilitering av soldater, og har levert førsteklasses massasjeterapi under høyt stress.
Mitt hovedmål er å tilby et trygt og rolig sted der kundene kan oppleve dyp avslapning og smertelindring. Gjennom kombinasjonen av avanserte terapeutiske teknikker og en bevisst tilnærming, streber jeg etter å hjelpe mennesker med å oppnå økt velvære på alle nivåer.
Jeg er sertifisert massasjeterapeut. - Jeg er medlem av Norsk Massasjeforening. -Jeg er spesialist på klassisk massasje og dypmassasje. - Personlig trener med profesjonelle militære teknikker for opptrening og rehabilitering.
Mitt stor ønske er å hjelpe mennesker som trenger meg, med både trening, muskelbehandling, oppfølging og omsorg.

bottom of page