top of page

PT - Personlig trening

Hvem er vi?

PT og treningsveiledere har gått på Akademiet for Personlig trening og Norges Idrettshøgskole. Har god kunnskap om personlig trening, treningsveiledning og næring. Har også tilleggs i fag som instruktør i Aktiv mot kreft. Våre PT følger deg tett og tilpasser treningen i forhold til din helsetilstand. Vi er godt kjent med at helsetilstanden for mange varier fra uke til uke og det tar vi hensyn til.  Våre PT har en bred kunnskap og erfaring innen tilrettelagt trening. Våre PT bli med deg hele veien og motiverer og inspirere deg gjennom dine helsemål.

En PT vil hjelpe være din teampartner, motivere deg, inspirere deg og hjelpe deg slik at muskler, ledd, generelt kroppen din får riktig trening.

PT vil sammen med deg sette realistisk mål.

 

Mosjon er viktig for alle i alle alder

Hvem kan vi besøke?

Det er viktig med stabilitet, derfor har hver pasient sin fast PT.

Det er mange som bruker oss, pasienter som har helseplager, har problemer med å komme seg ut, små barns foreldre, også pasienter som ikke liker å trene med andre og trenger hjelp og veiledning for å komme i gang. Våre PT kan også lære barn å løpe riktig, trene riktig. Dette er viktig for å ikke få ledd og muskelskader senere i livet. Ved feil trening kan muskel eller ledd bli feil belastet. Vår hovedgruppe akkurat nå er eldre som er i omsorgsinstitusjon.

Vi kommer til både privathjem omsorgsinstitusjoner og bedrifter.

 

Vi tilbyr besøk:

- Ukentlig

- Hver andre uke

- En gang i mnd.

- Etter behov

 

Tilleggsopplysning

Det er du eller nærmeste pårørende som bestemmer hvor ofte det er ønskelig å ha trening. Mange legger opp til trening og massasje. Dette kan du lese mere om her. Vi har også en logg-inn system hvor vi kan sende krypterte meldinger til hverandre eller om nærmeste pårørende har spørsmål og ikke har mulighet til å ringe.

Hva gjør vi under besøket?

Vi tar en liten prat på starten for å kartlegge dine behov og legge opp en plan sammen. Vi må bok ha et mål med delmål. Vi bruker det du har hjemme, vi kan også ta med oss utstyr ved behov. Ønsker du å gå turer kan vi også bli med på det. Det er viktig at du fyller ut helseerklæringsskjema før besøket første gang slik at massøren er forberedt før behandling. Du bestemmer selv styrken på massasje. Det er viktig med god kommunikasjon slik at du får den oppfølgingen du ønsker.

Skriv gjerne kort om hva du ønsker når du bestiller på nett!

bottom of page